ANTALYA / MANAVGAT - Çavuşköy Ortaokulu

Ock

Akdeniz Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 25. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri yarışmasında, okulumuz Antalya Ölçeği kategorisinde (Hazırlamış oldukları projelerin -Bez Torba Tasarımı, Stem Geri Dönüşüm Sergisi, Kardeş Sınıf- meydana getirdiği yaygın etkiler”) ödül almaya layık görülmüştür. Yapılan törende Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Diğdem Çiftci Akdeniz Üniveristesi Rektör Yardımcısı Prf.Dr. Cengiz TOKER' den okulumuz adına ödül almıştır. Aynı ödül İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fatih TÜRKÖZ Bey' e takdim edilmiştir.

Kas

Zorba Olma Kanka Ol e twinning projesi müdür yardımcımız Ufuk Alaosman koordinatörlüğünde 5.sınıflarla birlikte yürütülmektedir.Öğrencilerimize ve öğretmenimize aşarılar dileriz.

Kas

11 KASIM SAAT 11:11 'DE 11 MİLYON FİDAN ETKİNLİĞİNDE OKULUMUZDA YERİNİ ALDI.DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE İÇİN EL ELE VEREREK FİDANLARIMIZI DİKTİK.

Kas

Okul Aile Birliği  Toplantımızı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla yaptık...